Hos smärtcochen

 

Cattis är mental tränare & smärtcoach och henns största passion är att hjälpa andra människor att hantera sin fysiska smärta på ett bättre sätt. Att kunna hjälpa människor till att leva ett bättre liv med minskad smärta och ökad energi och livsglädje är det finaste hon kan ge en annan människa.

Hos oss på Smärt- och hälsokliniken startar du med att göra ett hälsotest med fokus på smärta och psykisk hälsa, då kan vi skräddarsy en rehabilitering anpassad just för dig.

I coachingsamtal hjälper Cattis dig att få kunskap om vad smärtan gör med din kropp och hjärna och hur du kan lära dig använda tankens kraft för att hitta nya vägar att hantera smärtan på.

Vetenskapen har visat att det här är en mycket viktig nyckel att jobba med för att skapa en långsiktigt hållbar smärthantering. Du får även med dig verktyg som du kan använda i din vardag för att bättre kunna kontrollera din smärta, vilket minskar din smärta och som ökar din energi och produktivitet. 

Jag har själv en lång historia med fyra olika ryggskador och levt med långvarig smärta i drygt 30 år, idag kan jag göra allt det som många läkare och fysioterapeuter har sagt skulle vara omöjligt med smärtan som min trogna följeslagare istället för min fiende.

Allt är möjligt, kanske inte just nu, kanske behöver det utföras på ett annat sätt än tidigare, men allt är möjligt! /Cattis

VÅRT KONCEPT