Hos Psykoterapeuten

 

Vi på Smärt- och hälsokliniken samarbetar med Mind Sverige som har lång erfarenhet av att behandla psykisk ohälsa och har bred kompetens inom alla områden som rör detta. Mind Sveriges psykoterapeuter och psykologer har utbildning i och erfarenhet av att arbeta utifrån både KBT (kognitiv beteendeterapi) som PDT (psykodynamisk terapi) som teori och behandlingsmetod.

 

Med hjälp av vårt hälsotest som har fokus på smärta och psykisk hälsa skräddarsyr vi behandlingsförslag utifrån resultatet av ditt hälsotest.

Om du har behov av att starta behandling eller behöver rådgivning rekommenderas du en terapeut som bäst kan hjälpa dig. Ni bestämmer tillsammans om ni vill ses fysiskt eller över videolänk.

Detta är exempel på några områden du kan få hjälp med:

Kris

Separation

Föräldraskap

Sömnsvårigheter

Utmattningssyndrom

Stress

Beteendeförändringar

Nedstämdhet

Oro/Ångest

Varmt välkommen till mig, vi startar alltid med att gå igenom dina behov och din livssituation. Att sätta ord på känslor och handlingar kan vara svårt men i samtal med erfaren terapeut kan du bryta mönster som du inte mår bra av. Du får verktyg som hjälper dig till ett friare förhållningsätt till livet. /Birgitta Blennberger, leg. psykoterapeut.