Våra tjänster

 

Terapeuterna i teamet har lång erfarenhet och stor kompetens.
 

För oss handlar det om att sätta ditt behov i fokus och vi ger oss inte förrän vi nått målet.

Målet sätter vi tillsammans med dig utfrån dina behov och din ambitionsnivå.

Nedan ser du våra olika tjänster vi erbjuder. All denna kompetens har du tillgång i din rehabilitering hos oss.

 

BOKA TID

Leg. Naprapat

Vid besök hos naprapaten kommer ni att fokusera på den smärta och nedsatta funktion som du lider av. Det är av stor vikt att hitta orsaken till smärtans uppkomst och detta är något som naprapaten är expert på. Ni kommer arbeta mot ditt mål och på vägen dit får du hemövningar för att påskynda läkning och en förbättrad funktion.

Leg. Psykolog

Psykisk ohälsa drabbar många och vid alla tidpunkter i livet. Hos psykologen får du möjlighet att berätta om dig och din situation och gemensamt bestämmer ni vilka mål ni ska jobba för i terapin.

Lic. Massageterapeut

Att få en behandlande massage när spänningarna byggs på i musklerna kan vara otroligt befriande. Ibland behöver man en mer avslappnande massage för att minska stressen i kroppen.

 

Kostrådgivare

När vi skräddarsyr rehabiliteringsplanen för dig tittar vi på helheten. För oss handlar det om att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Ibland kan en enkel förändring av dina matvanor göra stor skillnad för ditt mående.

 

Personlig tränare

När funktionen ska balanseras igen och du ska komma tillbaka starkare än du var innan så behöver du unika övningar anpassade just för dig. Genom att tidigt få vara delaktig i sin rehabilitering påskyndar vi läkning och återgång till en normal funktion i kroppen. 

 

Ergonom

Kanske är du just nu sjukskriven från din tjänst pga den smärta eller psykiska ohälsa du lider av. Oavsett hur mycket du arbetar så behöver du en god ergonomi. Vi hjälper dig så att du har de bästa förutsättningarna att lyckas på ett hållbart och långsiktigt sätt.

 

Hur går det till hos oss?

1. Du kontaktar oss via mail: hej@smartochhalsokliniken.se

Du berättar kort vem du är och hur din smärtbild och/eller psykiska ohälsa är just nu. Om du vill kan du även göra vårt hälsotest i förebyggande syfte.

Är du arbetsgivare och vill konsultera oss för hälsotest av medarbetarna kan du läsa mer här

2. Vi återkopplar och bokar in dig på en telefontid som tar ca 10 minuter. Du får sedan en länk till vårt hälsotest som du svarar på i lugn och ro hemma. Sedan bokar vi in ett första besök hos oss.

3. Vid första besöket går vi igenom dina svar på hälsotestet och hos naprapaten undersöks din kroppsfunktion, testas ditt nervsystem och dina muskler.

4. Vi skräddarsyr ett behandlingsförslag och du får ett pris på vad det skulle kosta.

Väljer du att starta din rehabilitering hos oss betalar du inget för hälsotestet. Väljer du att avstå betalar du 995 kr för hälsotest och den bedömning som du får från vår psykolog och naprapat.

 

Välkommen till oss!

Vad kan du förvänta dig?

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och lyssnad på. Vi vill också att du ska känna dig delaktig i din rehabilitering. Du kan förvänta dig att alla terapeuter är erfarna och har goda referenser samt att vi alltid kommer att göra vårt yttersta för att hjälpa dig på bästa sätt. Du kan också förvänta dig att vi skickar dig vidare  om vi anser att det är det du behöver.

Vi strävar efter att få dig bättre så fort som möjligt men med ett långsiktigt perspektiv.

Vi arbetar bara med evidensbaserade behandlingsmetoder, vilket innebär att alla behandlingsmoment har bevisad effekt genom forskning.

Vi har tystnadsplikt och har de patientförsäkringar som krävs för våra terapeuter.

Hos oss är du i goda händer.